Wednesday, July 30, 2008

God Only Knows.

Det är redan onsdag och det känns som jag aldrig har haft semester.
Känner mig kroniskt trött, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte kan sova om nätterna då det är bastukänsla i sovrummet.
När man inte kan sova så ligger man och tänker på en massa.

Har fått för mig att jag måste ha en ny mobiltelefon. Min nuvarande Nokia 6234 har jag ärvt av min mor och den fungerar helt okej. Tyvärr så råkade jag sitta snett bakom en snubbe på Y-bussen som hade en iPhone.
Han satt och lekte med den hela vägen till Örnsköldsvik och jag blev mer och mer avundsjuk. Jag vill också ha en smartphone! Om det blir något mobilköp så kommer det inte bli en iPhone utan en HTC Touch Diamond istället.

Kalla det för en kopia men jag tror att den skulle passa mig bättre än en iPhone. Den har i princip alla finesser som jag är ute efter och priset är helt okej.

Nu ska jag bara brottas med mitt samvete sedan får vi se hur det hela slutar.
Dagens låt:
Wayne Hussey – God Only Knows

/Ank.

Monday, July 28, 2008

Tillbaka till verkligheten.

Så var man tillbaka i verkligheten igen.Det känns lite konstigt att mina fyra semesterveckor redan är förbrukade.Jag han knappt blinka innan det var dags att ställa alarmklockan på 06:00 igen.

Även fast veckorna rusat förbi i en faslig fart har jag hunnit med att besöka Roskildefestivalen, fått parkeringsböter, sovit i Toppolan, ett par snabbvisiter i Malmö, festande på hemmaplan, turistat i Torshälla, paddla kanot, vara i Skeppsmalen och Örnsköldsvik, besöka Star Wars utställningen, plockat hjortron, sitta på Y-bussen i på tok för många timmar, vara vaken i över 24 timmar i sträck m.m. Inte illa trots allt, eller hur?
Överlag har min semester varit toppen men jag önskar att jag fått vara i Skeppsmalen i några dagar till. Att vakna upp på morgonen och blicka ut över havet samtidigt som fiskmåsarna skriker för glatta livet och solen smeker ens nyvakna hud är inte helt fel. Det är rent av beroendeframkallande.


Lite mobilbilder från semestern:
Jimmy mår med en öl.

Här fick vi böter:

Över till DK:

Vero besöker Gringo Bar:


Topponauterna besöker Torshälla:Hannah besöker Sweden:


Här byggs det carport:


"Paddling" i Bälgviken:


Ädelt besök hemma hos oss:


Sanden var varm och vattnet var kallt:Genomtänkt ekologiskt vin:


Ångestdämpande inför jobbstarten:

Det var väl allt för denna gång...

Tuesday, July 01, 2008