Monday, December 17, 2007

Holabalooo...

Oj vilken skön helg det har varit!
Fredagen var precis så lugn som jag önskade. Matlagning, vin och soffhäng.
Kvällen slutade med att både jag och Vero däckade på soffan med tillhörande haksläpp.

Lördagen däremot var allt annat än lugn.
Var uppe med tuppen och han med att montera nya kamlager, slipa in ventiler och montera möget också innan det var dags för oss att bege oss mot tåget och Uppsala.
Anledningen till Uppsalaresan var Carros & Görans gemensamma födelsedagsfest… och vilken fest det var sen! Till en början var det rätt stel, men vänlig stämning, men allteftersom drycken slank ner lättades stämningen upp. Det var tjo och tjim helt enkelt.
Självklart avslutades kvällen med Singstar. Oh my god!

Trots att jag drack en hel del alkoholhaltigt under lördagskvällen, så var jag rätt pigg när Claes väckte oss med att ”ska vi baka scones nu?” runt 11-tiden på söndagsmorgonen.
Det är inte helt fel att få nybakade scones till frukost. Tack Claes för det, och tack även Katja som, trots att hon skulle upp och jobba, lät oss sova hos dom. Guld värt!
Resten av dagen tillbringades på stan tillsammans med alla andra julklappsletare.
Trots den ansenliga mängden stressade människor njöt jag av att strosa omkring i Uppsala igen. Jag saknar Uppsala helt enkelt.

Söndagskvällen var en väldigt lugn historia där soffan och en tidskrift stod i fokus.

Dagens låt:

Kid Carpet – Employee Of The Month

Dagens bilder:
Nya lager


Kamaxeln, vipporna och oljeröret på plats!

2 comments:

Anonymous said...

Uppsala är sjukt fint, och nu när vi har så nära (Upptåget tar 30 min) så borde man vara där oftare. Mr E bor ju där till råga på allt. Nybakta scones på morgonen är något av det bästa en helg kan innehålla! Grymma vänner du har ;) Må i vin!

Ankaret said...

Men va fan säger du mannen! Bor Mr.E där!? Fan, hade jag vetat det så hade ett samtal säkerligen nåt den mannen. Vi kanske skall träffas upp i Uppsala nån helg. Vad säger du?