Monday, September 03, 2007

Matti + Samurai= Sant

Så var man tillbaka på jobbet igen då…

Helgen var av förklarliga skäl väldigt lugn.
Den enda utsvävningen gjordes i fredags då vi blev bjudna på middag hos Maria och Peter.
Tackar så mycket för den goda maten och det trevliga sällskapet!
Utöver middagen så har det väl inte hänt så mycket.

I lördags skjutsade mina föräldrar och deras vänner till busstationen (dom skulle på kryssning), tvättade en hel del kläder och bara tog det lugnt. Skönt med tanke på att den ilande huvudvärken fortfarande gjorde sig påmind då och då.

Söndagen var också väldigt lugn.
Var till Solvik under förmiddagen och tvättade det jag hade kvar sedan dagen innan, åkte även en sväng till Biltema i Västerås. Just trippen till Biltema var rätt spännande. När jag väl kom ut från det nyöppnade ”hygget” så möttes jag av poliser och avspärrningar!
Tydligen hade någon hittat en misstänkt bomb i krokarna varvid snuten spärrade av halva Västerås… kändes det som! Spännande värre, eller hur? Haha!










Söndagskvällens stora nöje var att, med hjälp av en slagborrmaskin, göra hål i väggarna hemma! Vi satte upp lampor m.m. Resultatet blev riktigt bra. Ibland är det bra att sambon är envis och sätter en i arbete. Hahaha!
Avslutade söndagen med att kolla på filmen om Matti… ja ni vet Matti Nykänen, backhopparen. Orkade inte kolla klart på filmen, men det jag såg var både underhållande och väldigt tragiskt. Se dom om ni inte har sett den!


Läs mer om filmen här ;)


Dagens låt:
Scott Matthews – Eyes Wider Than Before



/Tim

2 comments:

Anonymous said...

Klart man har sett Matti-filmen och garvat och kvidit om vartannat. Stackars Matti. Men vilken man! ha haaaaaaa!

Ankaret said...

Ja, vilken man! Har fortfarande inte fått bort den mannen från hornhinnan efter att ha sett honom i skvallerpressen för X antal år sedan iförd endast "kalisipper".
Det var under hans stripp-karriär BTW!
Huvva!