Wednesday, May 30, 2007

Underdog

Ja hur fan skall man sammanfatta den gångna tiden då?
För att ta det kortfattar så ställer jag upp resultatet av mitt handlande på detta sätt:

-Helgen vs Tim 1-1
-Räkningarna vs Tim 1-0
-Vägverket vs Tim 1-0
-Tandplågaren vs Tim 1-0
-Stekare i en cab vs Saabapappa 0-1
-Träningsvärk vs Tim 2-1











Som ni ser så är jag inte så stark just för tillfället men det kommer banne mig att bli ändring på det snart. Skall bege mig till Rättvik för att kolla in Antony på lördag och sedan bär det av till London på tisdag! Misstänker att den kommande semestern kommer att ladda upp mina batterier så jag kan ge tillbaka och det med råge!

Dagens låt:
Editors - Put Your Head Towards The Air

Tjippers bananers /Ank

8 comments:

Jimmy said...

fan va sweet med london!hoppas du får det fab men det är väl ingen risk för motsattsen.du får gärna köpa alla quornprodukter som vi inte har i sverige o skicka dom till mig;) varför tandplågaren?har visdomspapporna börjat jävlas?må väl kompai

Ankaret said...

Jag är en av dom gossarna som går till tandplågaren en gång per år bara för att var på den säkra sidan. Denna gång var jag tvungen att låta gubbfan laga en tand som har blivit lagad förut. Kommer herrn ihåg när jag bet i en oliv varav halva tanden sprack? Det var just den lagningen som hade lossnat! Till råga på allt så hittade ”plågaren” ett litet, litet hål i en annan tand som vi beslutade att fixa. Kan bara säga att det inte är billigt med tandplågare.

London kommer säkerligen bli fab! Tyvärr så skuggas jag av en sjukt taskig ekonomi efter som det kommit det ena med det tredje som man skall slanta upp för. Det är bara att bita ihop som flickan sa…Får se om jag hittar quorn som kanske får vägarna förbi herrn.

Jimmy said...

Jo jag minns olivisitenden, fan va segt=/ jag drog samma sak på en gammal werthers orginal..får hoppas inte denrackarn ramlar av.peppa peppar.det är ju helt sjukt dyrt med tandis.nu skall jag gå o köpa tzatsiki!

Ankaret said...

KÖPA tzatsiki! Har herrn blivit lat på gamla dagar. Inte kan man köpa den... En riktig karl gör sin egen tzatsiki! Har du hittat nän som är bra redan från disken eller?

Jimmy said...

ha ha visste att du skulle säga så, ja för tillfället är jag väldigt lat.sitter o har häcken full av slutuppgiften till skolan så nu får det bli latvarianten. köpte lindhells tzatsiki den med mustachemannen på framsidan. den duger ok,inte fantastisk dock

Ankaret said...

Hehee... undrar om det är samma variant som säljs här? Tyvärr kan jag inte äta den som återfinns här (eller jag kan ju men jag vill inte) för den innehåller gelatin!
Sjukt att dom inte kan göra prylarna på tjock yoghurt istället.
Fan va trött jag är idag. Damn!

Jimmy said...

ven vad i glödheta...tack som fan mannen, du är min personliga gelatinpolis.gick och kikade på burken nu och, visst var det gelatin i den saten..damn..tack för upplysningen kompis

Anonymous said...

Så det var samma? Lite synd med tanke på att den är helt okej i smaken. Dom drygar ut en rinnigare yoggi med grishudar bara för att spara stålar! Bastarder. Nu ska jag koka ärtsoppa sen blir det löparrunda. Tjippers! /TJ Ankarsson