Thursday, March 15, 2007

Kuckelimuckers!

Igår så var det shopping och fix på agendan!
Direkt efter jobbet så åkte jag och Vero runt till stadens alla tygaffärer.
Siktet var inställt på möbeltyg till våra nya ekstolar. Givetvis så skulle det visa sig vara svårt att hitta ett tyg som fyllde alla våra kriterier men var vi kom till den sista tygaffären så hittade vi ett tyg som båda gillade. Som en ren bonus så köpte vi lite fuskpäls till Fritz korg också så att han också får det nytt och fint. Efter tygjakten så fyllde vi bilen med en massa hyllplan som vi skulle såga till och betsa, men innan vi kunde göra det så var vi tvungna att besöka Silvan p.g.a. ett felköp och för att köpa lite bets. När allt var klart så åkte vi till viken för sågning och betsning. Det jobbet gick förvånansvärt smidigt så vi var på väg hem redan runt 22-snåret. Väl hemma så påbörjades omklädnaden av stolarna. Vet inte om det var en så bra idé att påbörja det så pass sent med tanke på att båda var trötta. Vi fick klart en stol i alla fall innan klockan blev för mycket. Kanske inte blev det bästa resultatet men helt godtagbart i alla fall.


Jag har klurat lite mer på detta med whiskyklubb.
Man kan ju, om man vill, starta en egen whiskyklubb där man prövar olika sorter i goda vänners sällskap. Är det någon som tycker att det låter som en god idé så kan ni kontakta mig. Tänkte att man kan ha provningar en gång i kvartalet. Detta är givetvis en idé bara så kom med ris och ros.

Dagens låt:
The Shins – Australia

/Traigor

2 comments:

Ronnie said...

Låter som en trevlig idé...
Frågan är om det ekonomiskt sett skulle vara bättre eller sämre än Biskopens?
/Snål-Ronnie

Ankaret said...

Hmm... Vad det gäller ekonomin så beror det väl lite på hur många man bli och hur många sorter man skall prova, whisky är ju som bekant inte den billigaste drycken.

Sedan är det en till del som jag anser är värd lite pengar och det är kunskapen man får ta del av vid "föreläsningar". Självklart kan man lära sig själv och själklart kan man plugga på lite extra på dom sorterna man skall prova...